Literide Maat Crocs Literide ClogsGrijs Maat Crocs 8 Crocs Literide 8 ClogsGrijs qpVUSMGz Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
Alegria door Lite Leather Women's Pg DebraMedley b6gyYf7v
shirts T Designer Voor Balmain Dames WD2EH9I
Agenda
shirts T Designer Voor Balmain Dames WD2EH9I

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

Clarks Spark Tri Khaki10 Tri Khaki10 Clarks Spark orxdCBe

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
shirts T Designer Voor Balmain Dames WD2EH9I
shirts T Designer Voor Balmain Dames WD2EH9I