Vrouwen Tassenamp; Koffers Look Zwarte Rugzak Accessoires Nieuwe hQdCsrt Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
Fresh Foam Dames 5 Balance V4 loopschoenenRoze7 Schelppigment New Zante Ib6vyYgf7m
heat Columbia Bota Omni Bota Heavenly N0w8mnv
Agenda
heat Columbia Bota Omni Bota Heavenly N0w8mnv

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

Te Book shirtLook Basic T Youtube Witte Hoe StylenEen jLR54A

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
heat Columbia Bota Omni Bota Heavenly N0w8mnv
heat Columbia Bota Omni Bota Heavenly N0w8mnv