JurkWitte JurkWitte Korte JurkWitte Korte Spijkerjack Kanten Spijkerjack Kanten FuJc3TlK1 Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
36 Pro 3d Xa Salomon dames grijsblauw 345jARL
W met hakken Adriel Clarks Dames Sandal 0mNnw8
Agenda
W met hakken Adriel Clarks Dames Sandal 0mNnw8

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

Op Naphthys Singapore Online Batik Zalora Collection Skirtsarong Koop kwO08XnP

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
W met hakken Adriel Clarks Dames Sandal 0mNnw8
W met hakken Adriel Clarks Dames Sandal 0mNnw8