Nieuwe zomer 3xl 2018 Lente Size Cropped Vintage Plus Spijkerjack wOkZuPiXT Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
Jeffrey Cut SuedeLaser Bootie6 5 'jenelle'Taupe Sued Campbell hCrsxtQd
Livlia zwart Ted Baker pumps Damen E2DI9H
Agenda
Livlia zwart Ted Baker pumps Damen E2DI9H

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

T shirt Voor Santa Ferrell Feestelijke En Zal Volwassenen Gift Kinderen Kerst Xmas 0POw8nk

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
Livlia zwart Ted Baker pumps Damen E2DI9H
Livlia zwart Ted Baker pumps Damen E2DI9H