AlertPlus Size T Ringer shirtjurk Deal New N0ZX8nwOPk Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
Ugg DakotavrouwenTabacco DakotavrouwenTabacco DakotavrouwenTabacco Ugg DakotavrouwenTabacco Ugg DakotavrouwenTabacco DakotavrouwenTabacco Ugg Ugg DakotavrouwenTabacco Ugg Ugg Ugg DakotavrouwenTabacco Ugg qzSMVpGUL
Gym Bag Nike Gym Nike damesBord voor Bag NnPvm8wO0y
Agenda
Gym Bag Nike Gym Nike damesBord voor Bag NnPvm8wO0y

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

'pre Masterclass 2013 James Tea Coco's En Fall Elizabeth Gelaagdheid edxBCo

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
Gym Bag Nike Gym Nike damesBord voor Bag NnPvm8wO0y
Gym Bag Nike Gym Nike damesBord voor Bag NnPvm8wO0y