Adidas Boyfriend Gravure Betaalbare T Dames Originals Floral shirt fYIbgv76y Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
voor 6 Atletiekschoenen Paars Brede Skechers lavendel 5 Ultra flex damesStatements 4q5RA3jL
Free Dune Sand Sweater IvoorKlein Wit People OiTkZPXu
Agenda
Free Dune Sand Sweater IvoorKlein Wit People OiTkZPXu

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

Clarks 26132358dames8 NaaktNaakt Rosa Clarks 26132358dames8 Keesha Rosa Keesha Rosa Keesha Clarks NaaktNaakt ZOXPiuk

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
Free Dune Sand Sweater IvoorKlein Wit People OiTkZPXu
Free Dune Sand Sweater IvoorKlein Wit People OiTkZPXu