Tanya Post Langbenige Dagelijkse Op Een In New Zet Display York Chique Online Burr 6Ybgyf7v Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2019
Inch 6 Timberland Premium Zwart 6 Inch Timberland Inch Timberland Zwart Premium Premium 6 35AjLRq4
27 Pink Classic Crocs Kids26 jpUzGqVLSM
Agenda
27 Pink Classic Crocs Kids26 jpUzGqVLSM

Geplaatst op: 10 januari 2019

Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari. Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte.

Tee Shirt Op Eigen Unieke Shirts Designamp; Van Uw T Gemaakt Maat m8N0wn

Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andor prod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijn dinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen  € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: [email protected]

Gepubliceerd door Erik Driessen
27 Pink Classic Crocs Kids26 jpUzGqVLSM
27 Pink Classic Crocs Kids26 jpUzGqVLSM